UitjesBureau.nl Vebon

Activiteiten Friesland

Maak van uw activiteit in Friesland een dag om nooit te vergeten met FrieseUitjes.nl! Wij bieden verschillende dagarrangementen en avondarrangementen voor de perfecte activiteit. Denk aan een stadswandeling door één van de steden in Friesland of een leuk, gezellig en lekker speldiner. Friesland, met haar vele mogelijheden, is perfect voor al onze activiteiten. 

Vragen over activiteiten in Friesland?

Kunt u op onze website niet vinden wat u zoekt? Wij organiseren ook activiteiten volledig op maat. Voor vragen over de ideale activiteit in Friesland kunt u ons gerust bellen: 058 - 76 00 123.

Kijk ook eens bij onze vaararrangementen, themafeesten, spelprogramma's, workshops en rondleidingen voor het samenstellen van uw activiteit in Friesland.

Uitjes.nl

FrieseUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden.

Ontdek de Mol? Kroegentocht & Diner | Teambuilding in Friesland

Ontdek de Mol? Kroegentocht & Diner | Teambuilding in Friesland

Beginnend met een spannend, actief en leerzaam stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Wie vertrouwt u wel en wie durft u opdrachten uit te lat...

Lees meer
Highland Games & Schots diner

Highland Games & Schots diner

De Schotse Highland Games zijn bij uitstek een sportieve uitdaging die zowel heerlijk zijn om aan deel te nemen, als hilarisch zijn om naar te kijken! De Schotse Highland Games worden g...

Lees meer