UitjesBureau.nl Vebon

Personeelsuitjes Friesland

Friesland is een populaire provincie voor personeelsuitjes, dat blijkt wel uit de grote keuze aan uitjes die FrieseUitjes.nl voor u klaar heeft liggen. Van stadsspellen tot workshops en van moorddiners tot sportieve personeelsuitjes, alles is mogelijk. FrieseUitjes.nl zorgt ook altijd voor een op maat gemaakt personeelsuitje. Voor iedere afdeling dus een uniek uitje! 

Personeelsuitje Friesland: bij ons in goede handen

Uit ervaring weten wij dat er bij het organiseren van een bedrijfsuitje veel komt kijken. Er is veel te doen in Friesland en er bestaan veel leuke bedrijfsuitjes. Wij weten gelukkig waar u moet zijn en helpen u graag. Bel ons op: 058 - 76 00 123.

Friesland biedt vele mogelijkheden om uw personeelsfeest tot een succes te maken.

Veel gestelde vragen over personeelsuitjes in Friesland:

 1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
  Het beste is als u minimaal 3 weken van te voren reserveert. Op die manier bent u zeker van een plaats. Mocht dat niet lukken kunt u bij ons ook altijd last minute boeken. Wij doen dan ons uiterste best om alles voor u te organiseren.

 2. Kunnen wij ook voor zon- en feestdagen ons uitje boeken? 
  Ja dat is geen probleem. Alle personeelsuitjes zijn 365 dagen per jaar te boeken en u mag zelf de tijden bepalen.

 3. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
  Nee, dit is helaas niet mogelijk. Alle personeelsuitjes in Friesland bieden wij alleen exclusief aan aan onze klanten.

 4. Kunnen wij zelf een dag samen stellen van verschillende onderdelen?
  Uiteraard kan dat. Wij kunnen samen met u een mooie dag op maat voor u maken.

 5. Is het mogelijk om een diner of lunch toe te voegen aan ons bedrijfsuitje?
  Ja, dit kan! En naast een diner of lunch kunt u ook bijvoorbeeld een borrelboot of High Tea toevoegen.

Voor alle andere vragen over afdelingsuitjes in Friesland neemt u direct contact op met FrieseUitjes.nl op 058 - 76 00 123. Wij helpen u graag met het vinden of samenstellen van het leukste uitje!

Voorbeelden van personeelsuitjes in Friesland:

Crazy 88:
Een krankzinnige, spannende en vooral komische CityRally tussen verschillende teams.

Een doorgedraaid stadsspel met doldwaze opdrachten in een Friese stad. Meerdere teams worden na een korte uitleg de stad ingestuurd met doldwaze opdrachten. De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles leg je vast op video, dus er is bewijsmateriaal!

Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:
1. Loop geblinddoekt door de drukke winkelstraat
2. Bedel een euro los van een zwerver
3. Koop 1 druif
4. Wissel met je hele team van kleding
Uiteraard kunnen we de opdrachten aanpassen aan de wensen van uw groep.

Recensie:
Wij hebben een bedrijfsuitje gedaan via FrieseUitjes.nl in Leeuwarden. Helaas was het de hele dag erg slecht weer. Maar omdat we van Frieseuitjes allemaal een regenponcho kregen mocht dat de pret niet drukken. We hebben een super leuke en gezellige dag gehad en de collega's die niet uit Leeuwarden komen hebben Leeuwarden beter leren kennen. Na het spel hebben we nog heerlijk gegeten en geborreld. Frieseuitjes bedankt voor de goede organisatie!

Hou van Holland stadsspel:
Dit oerhollandse, en oh zo gezellige, spelprogramma is nu ook in Friesland te beleven. In alle steden kan er vanaf nu in teams worden gestreden voor het bedrijf en het vaderland!

Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Friesland? Hoe zit dat met de kennis over de hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes?

Recensie:
Onze afscheidsdag in het zonovergoten Friesland was prima. Het ik hou van Holland spel sloot prima aan en gaf de teams de gelegenheid of om actief te spelen of om er een gezellige wandeling (met terras) door Harlingen van te maken. De organisatie van het bedrijfsuitje liep vlot en gesmeerd. Hartelijk dank.

Uitjes.nl

FrieseUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: AmsterdamDen BoschDen BoschArnhemDen HaagUtrechtGroningenRotterdamHaarlemLeidenNijmegenAntwerpenTexelde Wadden.

Crazy Walking Dinner!

Crazy Walking Dinner!

Een crazy speldiner aan drie verschillende tafels in een Friese stad! Dineren in drie verschillende restaurants en tussen de overheerlijke gerechten door naar buiten voor hilarische vid...

Lees meer
Hou van Friesland: stadsspel

Hou van Friesland: stadsspel

Dit oerhollandse, en oh zo gezellige, spelprogramma is nu ook in Friesland te beleven. Wat weet u eigenlijk over ons leuke kikkerlandje? Hoe zit dat met de kennis over de...

Lees meer
Ranking the Battle

Ranking the Battle

Kent u het programma “Ranking the stars”? Bekende Nederlanders ranken elkaar, maar hoe brengt u het ervan af tijdens onze versie “Ranking the Battle”? Hoeveel weet u van uw Beke...

Lees meer