UitjesBureau.nl Vebon

Mozaïek Workshop & Walking Dinner

Mozaïek Workshop & Walking Dinner

Mozaïek Workshop & Walking Dinner

Als u denkt dat u met tegels kunt gaan gooien hebt u het mis! Het is een heel nauwkeurig werkje om de scherven in de juiste vorm te krijgen voor uw Mozaïek stuk! U kunt spieken in onze boekjes voor een leuk ontwerp. Maar natuurlijk zijn onze creatieve begeleiders ook in de buurt om u op weg te helpen. U kunt kiezen uit een fotolijstje, een spiegeltje of een tableautje en u krijg twee keer een kopje thee of koffie met iets lekkers. Kijk uit dat u niet op stukjes steen knabbelt!

Walking Dinner
Na deze creatieve workshop is het tijd om één van de Friese steden te verkennen. Ons Walking Dinner biedt u de kans om op unieke wijze de stad en de grote verscheidenheid aan bijzondere restaurantjes te ontdekken. U nuttigt bij drie verschillende restaurants, drie verschillende gangen (voor-, hoofd- en nagerecht). Zo beleeft u drie verschillende sferen tijdens uw avond, bijvoorbeeld van Mexicaans en Spaans tot de Franse keuken. De restaurantkeuze kunt u vooraf bepalen. Tijdens deze culinaire ontdekkingsreis wordt u begeleidt door onze professionele gids(en). Deze vertelt u onderweg vele wetenswaardigheden over de historie van Friesland, het Wilhelminaplein maar ook over de Oldehove. Het stadshart kent na het dessert geen geheimen meer voor u!

Naast deze culinaire stadswandeling/rondleiding bieden wij u eventueel ook de mogelijkheid het Walking dinner in andere vorm te beleven. Zo kunnen wij uw gezelschap in teams verdelen, die al puzzelend het volgende restaurant moeten proberen te vinden. Voor een meerprijs is het ook mogelijk om verschillende vervoersmiddelen in te zetten, variërend van fiets, step tot rondvaartboot. U ziet het, de variaties zijn op vervoer even groot als op de culinaire keuzes. U bent de klant en u mag zeggen hoe u het graag wilt!

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   6 uur
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
10+15= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Mozaïek Workshop & Walking Dinner 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.