UitjesBureau.nl Vebon

Ontdek Friesland met GPS & Magische Diner Show

Ontdek Friesland met GPS & Magische Diner Show

Ontdek Friesland met GPS & Magische Diner Show

Sportiviteit, actualiteit en moderne navigatie gaan vandaag hand in hand. U ontdekt Friesland te voet of op de step met de GPS. In verschillende teams gaat u de strijd aan. De opdracht luidt: Zoek de onbekende eindlocatie!

Met de GPS, een digitaal kompas ter grootte van een mobieltje, vertrekt u de kaasstad in. Vandaag bent u als groep gezamenlijk kaartlezer dat als team door samenwerking, tactiek, en goed GPS lezen de strijd aangaat met uw collega’s.

Aan de teamcaptain de taak om er voor te zorgen dat u niet uit koers raakt. De teams zoeken dus zelf hun weg van een gezellige kroeg tot een historische monument. Op uw route moet u proberen de coördinaten van de eindlocatie te vinden, dit kan door steeds een stukje van de puzzel op te lossen.

Welk team is als eerste op de onbekende eindlocatie? Uiteraard wordt het winnende team uitgebreid in de schijnwerpers gezet.

Magische Diner Show
Het Magical Diner is een avondvullend programma waarin magie en diner samen komen. U zult verbaasd zijn over de kunsten van Magic Steve! Laat u betoveren door de trucs aan uw tafel of op een podium. Alles is mogelijk!

U zult verbaasde kreten uitslaan wanneer de Magic Steve zijn goocheldoos opent. Tussen de gerechten door zal hij u voorzien van vingervlugge goocheltrucs. Jarenlange ervaring brengt hij bij u aan tafel. Het gebeurt allemaal onder uw neus...Kijk goed want u gelooft uw ogen niet!

Het restaurant verzorgt voor u een tongstrelend diner, bestaande uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een nagerecht. Kortom, een fascinerende avond met familie, vrienden, collega’s of relaties.

Na afloop bent u vrij om nog gezellig na te borrelen en u af te vragen hoe hij u toch steeds bleef verbijsteren…

Inclusief:
- Drie gangen diner
- Professionele begeleiding
- Spelmaterialen

Wanneer u bereid bent om voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook met minder personen boeken. De prijs is een richtprijs en afhankelijk van de door u gewenste cabaretier en locatie.

Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   6,5 uur
Uit te breiden met  Details

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
12+17= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Ontdek Friesland met GPS & Magische Diner Show 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.