UitjesBureau.nl Vebon

Escape City - Escape Room voor grote groepen

Escape City - Escape Room voor grote groepen

Escape City - Escape Room voor grote groepen

Speel het bekende spel 'Escape Room' nu als uniek stadsspel. De sport van het aangaan van uitdagingen en opdrachten, het oplossen van raadsels en het ontcijferen van codes zijn onderdeel van dit ultieme teamspel. En nu dus ook geschikt voor grote groepen. Want de verschillende teams ontsnappen vandaag niet uit een gesloten kamer, maar zitten 'opgesloten' in de binnenstad van Heerenveen of Leeuwarden (of in een andere wijk, dit is naar eigen keuze).

Een denkbeeldige cirkel omlijnt het gebied waarin alle teams zich vrij kunnen bewegen. Alle teams ontvangen een plattegrond waarop dit staat aangegeven. Daarbuiten ligt een "No Go Area". Slechts één straat, brug of steeg leidt naar de uitgang. Aan de teams de taak om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. De speciale Smartphone Escape App laat duidelijk weten wanneer verkeerde keuzes worden gemaakt en je de 'No Go Area' dreigt binnen te gaan. Dit kan de teams duur-verdiende punten kosten.


Bij Escape City zijn de teams maximaal 2,5 uur 'opgesloten'. Na 2 uur aanwijzingen verzamelen en punten vergaren door middel van opdrachten, clues, raadsels, het kraken van codes, kennisvragen en goede samenwerking, krijgt iedereen de laatste algemene aanwijzing. In de laatste 30 minuten gaat het erom wie met de laatst verworven aanwijzing en de eerder verzamelde informatie de oplossing weet te ontrafelen en zich als eerste weet te melden bij de uitgang. Snelheid wordt beloond.

Boek dit populaire ontsnappingsspel bij Frieseuitjes.nl. Het is mogelijk om vooraf te lunchen of na afloop borrelen of te dineren. Vraag onze kenners van Heerenveen of Leeuwarden naar de verschillende restaurant-mogelijkheden.

Inclusief:
- Professionele spelleid(st)er
- Smartphone en Escape-App
- Originele opdrachten, clues, enz.
- 1 consumptie
- Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team.
- Teambuilding en gezonde strijd.
Prijs details  Klik hier voor meer info
Aantal personen  vanaf 20 personen
Tijdsduur   3,5 uur

Laat hier uw beoordeling van dit uitje achter:

Kwaliteit
Naam: 
Reactie: 
11+10= 

Momenteel zijn er geen klantenbeoordelingen

Escape City - Escape Room voor grote groepen 0.00 out of 10 based on 0 ratings. 0 user reviews.