UitjesBureau.nl Vebon

Rondleiding Friesland

Maak van uw rondleiding in één van de Friese steden een dag om nooit te vergeten met FrieseUitjes.nl! Wij bieden verschillende dagarrangementen en avondarrangementen met de perfecte rondleiding. Friesland is onze specialiteit. Wij verzorgen rondleidingen in Friesland daardoor altijd authentiek, gezellig en onovertroffen! Ontdek ons ruime aanbod en stel samen met FrieseUitjes.nl uw perfecte rondleiding in één van de Friese steden samen.

Vragen over rondleidingen in Friesland?

Voor vragen over de ideale rondleiding in een Friese stad en omstreken kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 058 - 76 00 123. Kijk ook eens bij onze vaararrangementen, themafeesten, spelprogramma's, workshops en rondleidingen voor het samenstellen van uw activiteit in Friesland.

Uitjes.nl

FrieseUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden.

Rondleiding Fries museum

Rondleiding Fries museum

In Leeuwarden staat de trots van menig Fries. In een geweldig mooi gebouw zit het fries museum gehuisvest waarvan de Friezen graag zouden willen dat u het komt bekijken.

Lees meer
De ‘op zoek naar de borrel’- speurtocht

De ‘op zoek naar de borrel’- speurtocht

De vrimibo kennen we inmiddels allemaal. Maar iedere vrijdag is het ook wel weer hetzelfde borrelliedje. Doe eens gek! Organiseer een BVO tourtje naar een unieke borrelplek! Verras uw c...

Lees meer
Stadswandeling Friesland

Stadswandeling Friesland

Onze gids neemt u mee door Leeuwarden en vertelt u alles over de geschiedenis van vroeger tot nu. Onderweg hoort u leuke anekdotes en komt u op plaatsen waar u nog nooit bent geweest. <...

Lees meer