UitjesBureau.nl Vebon

Rondleiding Friesland

Maak van uw rondleiding in één van de Friese steden een dag om nooit te vergeten met FrieseUitjes.nl! Wij bieden verschillende dagarrangementen en avondarrangementen met de perfecte rondleiding. Friesland is onze specialiteit. Wij verzorgen rondleidingen in Friesland daardoor altijd authentiek, gezellig en onovertroffen! Ontdek ons ruime aanbod en stel samen met FrieseUitjes.nl uw perfecte rondleiding in één van de Friese steden samen.

Vragen over rondleidingen in Friesland?

Voor vragen over de ideale rondleiding in een Friese stad en omstreken kunt u ons natuurlijk altijd bellen: 058 - 76 00 123. Kijk ook eens bij onze vaararrangementen, themafeesten, spelprogramma's, workshops en rondleidingen voor het samenstellen van uw activiteit in Friesland.

Uitjes.nl

FrieseUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden.

Stadswandeling Friesland

Stadswandeling Friesland

Onze gids neemt u mee door Leeuwarden en vertelt u alles over de geschiedenis van vroeger tot nu. Onderweg hoort u leuke anekdotes en komt u op plaatsen waar u nog nooit bent geweest. <...

Lees meer
Op de fiets door Leeuwarden!

Op de fiets door Leeuwarden!

Heerlijk uitwaaien op de fiets en ook nog eens iets meekrijgen van alle bezienswaardigheden die Leeuwarden rijk is. Door het gebruik van het stalen ros kunt u nog veel meer zien dan tij...

Lees meer