UitjesBureau.nl Vebon

Teamuitje Friesland

Friesland, dé provincie van de Elfstedentochten. De laatste tocht is gereden in 1997 maar elk jaar  hopen de Friezen dat het hard genoeg vriest. De mooie steden, speciale wateren en oude monumenten bieden dé juiste locatie voor uw Teamuitje.

Teamuitje Friesland: bij ons in goede handen

Uit ervaring weten wij dat het organiseren van een teamuitje een lastige zaak kan zijn. Uw eisen, wensen van uw collega's en budget zijn daar enkele voorbeelden van. Dit zijn daarom  onze uitgangspunten bij het organiseren van uw uitje. Bel ons direct op 058 - 76 00 123.

FrieseUitjes is hét adres voor alle mogelijke bedrijfsuitjes in Friesland. In ons aanbod vindt u beslist het perfecte uitje. Friesland biedt talloze mogelijkheden voor een leuke dag met uw collega’s.

Veel gestelde vragen over teamuitjes in Friesland:

 1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
  Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren. Uiteraard kunt u ook op een korte termijn reserveren, maar dan is het mogelijk dat er geen plaats meer is op de gewenste datum.
 2. Kunnen wij ook voor zon- en feestdagen ons teamuitje boeken? 
  De bedrijfsuitjes kunnen op elke gewenste dag plaatsvinden.
 3. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
  Nee, dit is niet mogelijk. Wij bieden alleen bedrijfsuitjes aan exclusieve groepen.
 4. Kunnen wij zelf een arrangement samen stellen van diverse onderdelen?
  Jazeker kan dat! Wij denken graag met u mee over een uitje op maat.
 5. Is het mogelijk om een diner of lunch toe te voegen aan ons teamsuitje?
  Ja, dit kan! Wij helpen u graag om het uitje aan te passen aan uw wensen.
Voor alle andere vragen over afdelingsuitjes in Friesland neemt u direct contact op met FrieseUitjes.nl op 058 - 76 00 123.  Wij helpen u graag met het vinden of samenstellen van het leukste uitje!


Voorbeelden van teamuitjes in Friesland:

Crazy 88:
Een krankzinnige, spannende en vooral komische CityRally tussen verschillende teams.

Een doorgedraaid stadsspel met doldwaze opdrachten in een van de Friese steden. Meerdere teams worden na een korte uitleg de stad ingestuurd met doldwaze opdrachten. De ene opdracht is nog gekker dan de andere. Geen vunzige grappen, maar reken wel op aparte opdrachten! En dat alles leg je vast op video, dus er is bewijsmateriaal!

Enkele opdrachten voor uw team kunnen zijn:
1. Loop geblinddoekt door de drukke winkelstraat
2. Bedel een euro los van een zwerver
3. Koop 1 druif
4. Wissel met je hele team van kleding
Uiteraard kunnen we de opdrachten aanpassen aan de wensen van uw groep.

Recensie:
Wij hebben een bedrijfsuitje gedaan via Frieseuitjes.nl in Leeuwarden. Helaas was het de hele dag erg slecht weer. Maar omdat we van Frieseuitjes allemaal een regenponcho kregen mocht dat de pret niet drukken. We hebben een super leuke en gezellige dag gehad en de collega's die niet uit Leeuwarden komen hebben Leeuwarden beter leren kennen. Na het spel hebben we nog heerlijk gegeten en geborreld. Frieseuitjes bedankt voor de goede organisatie!

Hou van Holland stadsspel:
Dit oerhollandse, en oh zo gezellige, spelprogramma is nu ook in Friesland te beleven. In alle steden kan er vanaf nu in teams worden gestreden voor het bedrijf en het vaderland!

Bij Hou van Holland komt het er op aan of u voldoende weet over ons leuke kikkerlandje. Heeft uw team bijvoorbeeld voldoende kennis over Friesland? Hoe zit dat met de kennis over de hollandse film, muziek, sport en algemene weetjes?

Recensie:
Onze afscheidsdag in het zonovergoten Friesland was prima. Het ik hou van Holland spel sloot prima aan en gaf de teams de gelegenheid of om actief te spelen of om er een gezellige wandeling (met terras) door Harlingen van te maken. De organisatie van het bedrijfsuitje liep vlot en gesmeerd. Hartelijk dank.

Borrelboot met dinner:
Genieten vanaf het water.

De wateren van Friesland vormen een essentieel deel van de provincie. Hoewel de wateren zijn ontstaan door behoefte aan afwatering, transport en verdediging zijn ze nu uitstekend geschikt om Friesland vanaf een andere kant te bekijken!

Tijdens deze tocht vaart u over de wateren van Friesland en komt u langs de leukste plekjes die u vanaf de wal nooit zal ontdekken! Leer van de anekdotes die de gids u vertelt en geniet van de hapjes en drankjes.

Na deze sfeervolle vaart, meren we aan bij het restaurant waar een heerlijk driegangendiner voor u klaar staat.

Recensie:
Ons personeelsfeestje was dit jaar in Friesland.We hebben gevaren in een boot en daarna heerlijk gegeten. Gelukkig zat het weer mee en hebben we ook nog van ze zon kunnen genieten.

Uitjes.nl

FrieseUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden.

Kaatsen en kloten in Ljouwert

Kaatsen en kloten in Ljouwert

Klootschieten én kaatsen. Ja, u leest het goed! Hilarisch, spannend en ook nog een keertje sportief!

Lees meer
Wadlopen met aansluitend een Hou van Friesland Diner

Wadlopen met aansluitend een Hou van Friesland Diner

Lopend over de zeebodem ontdekt u welke dieren en planten er op en in de bodem leven. U zult zich bij bepaalde planten of dieren afvragen hoe ze daar zo in of op de bodem kunnen leven. ...

Lees meer