UitjesBureau.nl Vebon

Uitjes Friesland

Uw uitjes in Friesland: organisatie tot in de kleinste details!

Wat mag u van ons in Friesland verwachten? Dat we voor uw uitjes goed luisteren naar uw specifieke wensen, dat we ons verdiepen in uw bedrijf / groep, dat we rekening houden met uw uitjes budget, dat u een vast aanspreekpunt in Friesland heeft en natuurlijk dat we het leukste teamuitje van het jaar voor u organiseren!

Onze Friese uitjes zijn teamspirit, persoonlijk, gezelligheid, details, een beetje competitie, borrelen, organisatie, lekker eten en vooral met een uitje genieten van de mooiste provincie van Nederland. Want dat is Friesland voor ons en zeker, na uw uitje, ook voor u! . We wonen en werken natuurlijk niet voor niets in Friesland. We willen u daarom graag vol trots Friesland met haar meren, mooie steden zoals Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum en Bolsward. Maar ook op de Friese meren organiseren we sportieve activiteiten. We durven zelfs te zeggen, want daarom zijn we tenslotte ook ras echte Noordelingen, we kennen de provincie van haver tot gort! We bewijzen dat al meer dan 15 jaar, met veel plezier en inzet. We hebben van onze hobby ons beroep mogen maken! En dat merkt u zeker in de organisatie van uw typisch Friese uitje!

Voor alle soorten teamuitjes bent u aan het juiste adres bij Friese Uitjes! Onze stad  en regio biedt u veel mogelijkheden en is door de typisch Friese uitstraling een populaire regio in Nederland voor groepsuitjes. Van teambuilding en samenwerken tot complete dagprogramma's met jaarvergadering en hilarisch dinerspel, we weten het allemaal voor u te organiseren! En ook allemaal binnen uw budget! En dus geen onverwachte nota’s achteraf! 

Friesland Anders

Friesland Anders

Een bedrijfsuitje organiseren blijft lastig! Het programma moet passen bij uw organisatie en de medewerkers. Met elkaar door Friesland is de perfecte oplossing. Het programma waar ...

Lees meer
Kans voor open (goede) doel

Kans voor open (goede) doel

Friezen zijn trots op Friesland! Maar weet u wel waarom ze zo genoemd worden en wat ze zo bijzonder maakt? Waar we op moeten letten om het bijzonder te houden? Bij Kans voor open doel k...

Lees meer
Monopoly Streets - Alles of niets!

Monopoly Streets - Alles of niets!

Dit spel gaat om macht, geld, creativiteit en samenwerking. Monopoly is door Uitjesbureau.nl in een nieuw stedenjasje gegoten.

Lees meer