UitjesBureau.nl Vebon

Uitjes Friesland

Uw uitjes in Friesland: organisatie tot in de kleinste details!

Wat mag u van ons in Friesland verwachten? Dat we voor uw uitjes goed luisteren naar uw specifieke wensen, dat we ons verdiepen in uw bedrijf / groep, dat we rekening houden met uw uitjes budget, dat u een vast aanspreekpunt in Friesland heeft en natuurlijk dat we het leukste teamuitje van het jaar voor u organiseren!

Onze Friese uitjes zijn teamspirit, persoonlijk, gezelligheid, details, een beetje competitie, borrelen, organisatie, lekker eten en vooral met een uitje genieten van de mooiste provincie van Nederland. Want dat is Friesland voor ons en zeker, na uw uitje, ook voor u! . We wonen en werken natuurlijk niet voor niets in Friesland. We willen u daarom graag vol trots Friesland met haar meren, mooie steden zoals Leeuwarden, Heerenveen, Dokkum en Bolsward. Maar ook op de Friese meren organiseren we sportieve activiteiten. We durven zelfs te zeggen, want daarom zijn we tenslotte ook ras echte Noordelingen, we kennen de provincie van haver tot gort! We bewijzen dat al meer dan 15 jaar, met veel plezier en inzet. We hebben van onze hobby ons beroep mogen maken! En dat merkt u zeker in de organisatie van uw typisch Friese uitje!

Voor alle soorten teamuitjes bent u aan het juiste adres bij Friese Uitjes! Onze stad  en regio biedt u veel mogelijkheden en is door de typisch Friese uitstraling een populaire regio in Nederland voor groepsuitjes. Van teambuilding en samenwerken tot complete dagprogramma's met jaarvergadering en hilarisch dinerspel, we weten het allemaal voor u te organiseren! En ook allemaal binnen uw budget! En dus geen onverwachte nota’s achteraf! 

Stadsspel 1 Minute... To Win It!

Stadsspel 1 Minute... To Win It!

Geen tijd voor al te serieuze gesprekken, gewoon lekkere onzin met een gezellige inslag. Ontdek dat de directeur eigenlijk een zeer handige vent is met ballonnen en de directi...

Lees meer
Film- en TV Quiz

Film- en TV Quiz

Wilt u uw filmkennis testen tegenover uw vrienden uw collega filmliefhebbers dan kiest u voor de Film- en TV Quiz. Wie mag zich uiteindelijk de grootste filmkenner noemen?

Lees meer
Hou van Friesland: stadsspel

Hou van Friesland: stadsspel

Dit oerhollandse, en oh zo gezellige, spelprogramma is nu ook in Friesland te beleven. Wat weet u eigenlijk over ons leuke kikkerlandje? Hoe zit dat met de kennis over de...

Lees meer