UitjesBureau.nl Vebon

Uitstapje Friesland

Voor een origineel uitstapje in Friesland hebben wij vele mogelijkheden. FrieseUitjes.nl is hét adres voor uw uitstapje in Friesland. Het sfeerrijke Friesland geniet al jaren onze professionele aandacht. Niet voor niets wonen en werken onze medewerkers hier vrijwel hun gehele leven! Door deze jarenlange ervaring zorgen wij dagelijks dat groepen een verrassend, gezellig en vooral onvergetelijk uitstapje in Friesland beleven. Kijk op onze overzichtelijke site en vindt ons gehele aanbod aan uitstapjes in Friesland.

In vrijwel alle steden van Friesland organiseren wij de leukste uitstapjes. Alles is mogelijk bij FrieseUitjes.nl 

Uitjes.nl

FrieseUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden.

Film- en TV Quiz

Film- en TV Quiz

Wilt u uw filmkennis testen tegenover uw vrienden uw collega filmliefhebbers dan kiest u voor de Film- en TV Quiz. Wie mag zich uiteindelijk de grootste filmkenner noemen?

Lees meer
Help, de directeur is ontvoerd!

Help, de directeur is ontvoerd!

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning. De ontvoeringszaak is een uniek concept voor een arrangement op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat uw directeur, ...

Lees meer
Big Spender (de Erfenis)

Big Spender (de Erfenis)

Een miljoen euro uitgeven om zo 750 miljoen te krijgen. Dat kan toch iedereen? Vandaag merkt u dat dit nog niet meevalt..!

Lees meer