UitjesBureau.nl Vebon

Vrijgezellenfeest Friesland

De Elfstedentocht van Friesland. Waarschijnlijk de bekendste tocht van Nederland. De laatste gereden in 1997. De prachtige Hollandse provincie Friesland heeft zo veel te bieden! Leuke café's, vele bars en andere perfecte locaties voor uw vrijgezellenfeest.

Uw vrijgezellenfeest: bij ons in goede handen.

Bij het organiseren van een vrijgezellenfeest moet u rekening houden met veel elementen. Denk hierbij aan het budget, datum en aantal personen. FrieseUitjes staat voor u klaar om te helpen met de organisatie van uw vrijgezellenfeest. Neem contact op met onze medewerkers op 058 - 76 00 123.


FrieseUitjes.nl is hét adres voor alle mogelijke vrijgezellenfeestjes. In ons aanbod vindt u beslist het perfecte uitje.

Veel gestelde vragen over vrijgezellenfeest Friesland.

Hieronder vind u de meest gestelde vragen over vrijgezellenuitjes in Friesland. Zit uw vraag hier niet tussen? Neem dan telefonische contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag met het beantwoorden van uw vraag. Zij zijn te bereiken op 050 - 30 700 13.


 1. Hoe lang van te voren moet ik reserveren?
  Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren. Uiteraard kunt u ook op een korte termijn reserveren, maar dan is het mogelijk dat er geen plaats meer is op de gewenste datum.

 2. Kunnen wij ook voor zon- en feestdagen ons uitje boeken? 
  De vrijgezellenuitjes kunnen op elke gewenste dag plaatsvinden.

 3. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
  Nee, dit is niet mogelijk. Wij bieden alleen vrijgezellenuitjes aan exclusieve groepen.

 4. Kunnen wij zelf een arrangement samen stellen van diverse onderdelen?
  Jazeker kan dat! Wij denken graag met u mee over een uitje op maat.

 5. Is het mogelijk om een diner of lunch toe te voegen aan ons vrijgezellenfeest?
  Ja, dit kan! Wij helpen u graag om het uitje aan te passen aan uw wensen.

Voor andere of persoonlijke vragen over uw vrijgezellenuitje Friesland belt u direct naar FrieseUitjes op 058 - 76 00 123.

Voorbeelden vrijgezellenfeestjes Friesland:

Waag eens te Kloten!
Is klootschieten nu een sport of een spel? Het is zeker geen folkloristisch schouwspel, maar een echte teamsport. Klootschieten is snel te leren, wie een bal kan gooien kan in wezen ook klootschieten. Naast uw sportkwaliteiten wordt ook uw kennis tijdens deze tocht op de proef gesteld. De kloot doet echter niet altijd dat wat u wilt. De bal volgt namelijk niet altijd de rechte wal. Maar belandt ook wel eens in de gracht. Uw groep wordt verdeeld in verschillende kloten-teams.

Recensie:
"Alleen om de naam wilden wij dit spel al doen als vrijgezellenuitje. De bruidegom verkleed en dan klootschieten. Dat was alleen al geweldig om te zien. Laat staan ook om mee te doen. Echt een erg leuk uitje voor een nog mooiere prijs"

Ontdek de Mol?!
Een spannend, actief en leerzaam stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep?

De Mol (anoniem vanuit een ander team in uw groep geplaatst met als doel te chanteren) loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten over uw schouders mee. Ontmaskert u de Mol en verkrijgt u daardoor extra punten? Zijn de gekozen hulplijnen rendabel geweest? Is de tactiek juist geweest om een extra opdracht uit te voeren?

Recensie:
Als vrijgezellenfeest hebben we het Ontdek de Mol spel gedaan in Heerenveen. Heerenveen is echt een super stad om zo'n spel in te doen. Het spel was heel veelzijdig qua opdrachten en de opdrachten waren goed uitgewerkt. Echt heel heel leuk spel dus. En de hoofdmol gaf er nog net een extra leuke draai aan. Echt een aanrader dus!


PubQuiz Friesland
Een Pubquiz is een uit Engeland overgekomen fenomeen waarbij teams van ongeveer 4 á 5 personen het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen zoals sport, geschiedenis, muziek, tekenfilms, etc.

Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op “weetjes” uit het geheugen naar boven te halen.

Recensie:
"Wij hadden een klein budget om een vrijgezellenuitje te organiseren voor onze bruid. Frieseuitjes raadde ons aan om de pubquiz te gaan doen. Een uitje voor een laag budget met een hoog fun gehalte. En dat klopte zeker. Wat een super grappig spel is dat. De bruid werd door de quizmaster flink in het zonnetje gezet en ze (en wij ook) heeft een top middag gehad!"
 
Andere steden waar wij vrijgezellenuitjes organiseren.

Naast Friesland organiseren wij ook vrijgezellenfeesten in Utrecht, Groningen, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Haarlem, Amsterdam, de Wadden, de Betuwe en Maastricht.

BE-SMART – TEAMBUILDING CITYGAME!

BE-SMART – TEAMBUILDING CITYGAME!

Een leuke teamuitdaging, dat is wat u te wachten staat. Helemaal als blijkt dat u voor deze citytour met een smartphone en plattegrond Friesland in wordt gestuurd.

Lees meer
Help, de directeur is ontvoerd!

Help, de directeur is ontvoerd!

Verbazingwekkend, veelzijdig en vol spanning. De ontvoeringszaak is een uniek concept voor een arrangement op maat. Er wordt een videoboodschap bezorgd waaruit blijkt dat uw directeur, ...

Lees meer