UitjesBureau.nl Vebon

Workshop Friesland

Een workshop in Friesland is de leukste manier om uw collega’s te leren kennen. Naast het hebben van een gezellige dag, werkt u ook aan de teambuilding tijdens uw workshop in Friesland. Workshops in Friesland zijn er in allerlei varianten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kookworkshop, lachworkshop of een chocolade workshop.

Uw Workshop is bij ons in goede handen.

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een geschikte workshop? FrieseUitjes helpt u hier graag bij. Door uw wensen en budget met één van onze medewerkers te bespreken komen wij samen met u tot de juiste keuze voor uw bedrijfsuitje. U kunt direct contact opnemen op 058 - 76 00 123.

Veelgestelde vragen over workshops in Friesland

 1. Hoe lang van te voren dien ik te reserveren?
  Het is wenselijk om minimaal 3 weken van te voren te reserveren. Uiteraard kunt u ook op korte termijn reserveren, maar dan is het mogelijk dat er geen plaats meer is op de gewenste datum voor uw workshop.

 2. Kunnen wij ook voor zon- en feestdagen onze workshop boeken?
  De workshops kunnen op elke gewenste dag plaatsvinden.

 3. Is het mogelijk om als kleine groep aan te sluiten bij een andere groep?
  Nee, dit is niet mogelijk. Wij bieden alleen workshops aan exclusieve groepen.

 4. Is het mogelijk om een diner of lunch toe te voegen aan onze workshop?
  Ja, dit kan! U kunt een lunch of diner, maar ook een high tea, borrelboot enz, toevoegen aan uw workshop

 5. Kunnen wij zelf een arrangement samenstellen van diverse onderdelen?
  Jazeker kan dat! Net als een lunch en diner kunt u ook andere onderdelen toevoegen aan uw dag. U kunt uw hele dag op maat samenstellen.

 6. Hoe laat moeten wij starten met een workshop?
  De starttijden van de workshops zijn variabel. Omdat uw groep de enige is die op dat moment de workshop volgen kunt u zelf uw start tijd kiezen.

 7. Zijn er ook workshops te boeken voor een kleiner budget?
  Ja, wij bieden veel verschillende uitjes aan in verschillende prijsklassen.

Voorbeelden van bedrijfsuitje workshop Friesland

Kookworkshop:
De kookworkshop in Friesland begint met ontvangst in de eetkamer met een welkomstdrankje. Daarna worden de schorten voorgebonden en gaan we de keuken in. De deelnemers verdelen zich over de kookeilanden.

Ieder team bereidt vervolgens een compleet driegangendiner met bijgerechten. Zodra het voorgerecht klaar is, begint in de eetkamer het diner. Vervolgens weer even de keuken voor de volgende gang........

Een zeer gezellige en leerzame workshop in Friesland.

Recensie:
"Met 8 vriendinnen hebben we een kookworkshop gedaan in Friesland. We kunnen allemaal best wel aardig koken, maar zoals je hier leert koken is echt fantastisch. Het zijn net die geheimen van de Chef die je hier wel leert. Echt heel leerzaam, leuk en vooral lekker! Bedankt!"

Workshop Cocktail shaken
Pina Colada, Sex on the Beach, Mojito. Het zijn drie voorbeelden van cocktails die de fantasie prikkelen. Uw eigen bedrijfscocktail..? Deze workshop geeft u de kans om dromen en werkelijkheid in een glas samen te voegen. Samen met uw vrienden of collega’s ....

Recensie:
"Met 9 vriendinnen hebben wij deze workshop gedaan voor een vrijgezellenfeest. Super goed georganiseerd en heel erg lachen. Vooral na een paar cocktails. Bij het volgende vrijgezellenfeest komen we weer bij FrieseUitjes!"

Workshop Smartlappen zingen
Ik verscheurde je foto…

Een workshop “Smartlappen zingen”. In een bruine kroeg krijgt u wel eerst een ferme zangles. Even de smartlapzangspieren warm maken! Deze praktijkervaring gecombineerd met een lekkere borrel kan een succesvolle doorbraak van uw groep niet meer in de weg staan. Onder begeleiding van een accordeonist gaan we aan de slag.

Recensie:
"Via Frieseuitjes hebben een workshop smartlappen zingen gedaan. We hadden onze collega's in de weken voor het uitje al een aantal hints gegeven over wat we gingen doen. Maar niemand had het tot het uitje geraden. Ook in de bus er naar toe hadden we nog een laatste hint, een smartlappen zanger in de bus. Ook na de workshop, tijdens het eten, bleef deze zanger om samen met ons de geleerde smartlappen nog een keer te zingen. Echt een super geslaagde workshop in Friesland!"

Uitjes.nl

FrieseUitjes.nl is onderdeel van Uitjes.nl. Wilt u een (bedrijfs)uitje in een andere stad in de Benelux boeken? Kijk dan eens bij onze collega's in deze andere steden: Amsterdam, Den Bosch, Den Bosch, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Antwerpen, Texel, de Wadden

Tapas Workshop

Tapas Workshop

'Tapa' staat voor Spaans aperitiefhapje. Traditioneel is een tapa een eetlustopwekkend hapje dat in Spaanse cafés bij een alcoholhoudend drankje wordt genuttigd. Zelfs als je het zelf ...

Lees meer
Mind Mapping Workshop

Mind Mapping Workshop

De Mind Mapping Workshop in Friesland: ideaal voor het prikkelen van de geest! Van bedrijfsuitje tot brainstorm of zelfs vrijgezellenpartij. U krijgt een combinatie van edutainment...

Lees meer
Waterproeverij Friesland

Waterproeverij Friesland

Een proeverij die nu eens niet gepaard gaat met alcohol maar die wel een waterval aan woorden oplevert. Want waar staat er tegenwoordig geen fles water op de dinertafel? Na het proeven ...

Lees meer