UitjesBureau.nl Vebon

Zakelijke Events in Friesland

Kennis en lokale bekendheid: ingrediënten die horen bij ons en waarvan u kunt profiteren: vergaderingen, locaties, congressen of personeelsfeesten op maat! Vraag het onze professionele medewerkers via 058 - 76 00 123 of vraag meer informatie via deze site.

Vergaderen in Friesland

FrieseUitjes.nl weet vanzelfsprekend alles over Friesland en de mogelijkheden voor vergaderarrangementen! Dus op zoek naar een vergaderlocatie in Friesland, een ontspannen activiteit voor of na uw vergadering of juist een hele bedrijfsdag op maat? We geven u graag de mooiste tips!

Uw congres in Friesland

Organiseer nu uw congres in Friesland op één van de unieke locaties die de provincie rijk is. Wij weten precies welke locaties voldoen aan uw wensen en budget! Alles staat in ons bestand! Aansluitende workshops en lezingen verzorgen wij ook. Wij helpen u graag met de organisatie van uw congres in Friesland.

Informatie aanvragen

Netwerkborrel in Friesland

Met een borrel in de hand en op een prachtige locatie kan het niet meer mis gaan. Leer elkaar beter kennen tijdens een netwerkborrel op maat. Maak kennis met leveranciers en collega's en verbreed uw netwerk. Wij helpen u graag met het zoeken naar de beste locaties en leuke aansluitende workshops, lunches of (spel)diners.

Informatie aanvragen

Productpresentatie in Friesland

U weet zelf ook hoe belangrijk de eerste indruk is, deze moet perfect zijn! Bij FrieseUitjes weten we hoe u een onvergetelijke indruk maakt en wij creëren een evenement waarin uw product centraal staat. Wat te denken van bijzondere locatie met bijvoorbeeld Kasper van Kooten als gastheer?!

Informatie aanvragen

Jaarvergadering in Friesland

Terug blikken op het afgelopen jaar? Of het nu gunstig of iets tegenvallend is geweest, de neuzen moeten nog steeds dezelfde kant op. Een goede locatie in Friesland en een goede organisatie daarbij zijn van groot belang. Met onze jarenlange ervaring helpen en adviseren wij u graag.

Informatie aanvragen

Personeelsfeest Friesland

FrieseUitjes.nl is hét adres voor alle bedrijfsfeesten in Friesland. Geen standaard feestje, maar alles op maat en met exclusieve aandacht voor uw bedrijf. We denken graag met u mee. Bedrijfsfeesten op maat, openingsfeesten of een jubileum te vieren? Wij helpen u op we naar een mooi en exclusief bedrijfsfeest!

Informatie aanvragen